Broad Peak 2015

Broad Peak 2015
Òscar Cadiach aspira a assolir el seu 14è vuitmil. L'expedició al Broad Peak (8.047 m) l'integren Carles Figueras i Jordi Bosch 'Barraca’, el navarrès Patxi Goñi i la metgessa, Anna Pujol

dilluns, 13 de juliol del 2015

Setmana clau i punta d’aclimatació fins els 7.000 m del camp 3 del Broad

Òscar Cadiach enceta la seva segona setmana al camp base del Broad, que és decisiva per superar en una nova fase d’aclimatació el camp 3 i els 7.000 m de la muntanya

Corredor Hermann Buhl
Probablement aquest dilluns, segons ha explicat el mateix Cadiach a El Pont de Mahoma –tot i que dependrà del temps- remuntaran novament el corredor Hermann Bulh i enllaçaran fins el camp 2 del Broad. Si tot va com està previst –en escriure això des del base, està nevant, diu Cadiach- dimarts faran la segona punta d’aclimatació entre els 6.200 m de camp 2 i els 7.000 m de camp 3.
Hi aniran, com ho han fet fins ara, tots cinc, el navarrès Patxi Goñi, els gironins Carles Figueres i Jordi Bosch ‘Barraca’, la metgessa Anna Pujol i el mateix Òscar Cadiach.   
La intenció és poder baixar dimecres fins el camp base, per explicar-ho dijous en directe a El Pont de Mahoma. 
Cadiach diu, però, “que sinó pot ser aquest dilluns, serà dimarts  degut al temps, ara mateix està nevant al camp base i fent molta humitat, i sembla difícil que millori”.
Aquest canvi de temps els pots condicionar també la finestra per a fer l’atac al cim. Podríem tornar a estar parlant de la darrera setmana de juliol. Ara, doncs, estarien a l’equador de l’expedició.
Diumenge vinent dia 19 de juliol, per cert, farà ja un mes que van marxar des de Tarragona, agafant un vol al prat fins a Islamabad. I aquesta serà la segona setmana de l’expedició al camp base del Broad.
Cadiach diu que estan tots molt bé, i ens envia molt records!


Sempre amunt! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Feu els vostres comentaris